english versionENgreek versionΕΛ   

ΑΡΧΙΚΗ>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ

Εναλλακτικές και πρωτότυπες προτάσεις συστημάτων αρχιτεκτονικής τοπίου, όπως σταθεροποιητές αδρανών υλικών, προστασία από ρίζες και ζιζάνια, κομποστοποιητές και εξοπλισμός για φυσικές λίμνες, θερμοκήπια,  κλπ.

NIDAGRAVEL - Σταθεροποιητής αδρανών υλικών
NIDAGRAVEL - Σταθεροποιητής αδρανών υλικών
To Nidagravel αποτελεί ένα πολυδιάστατο προϊόν που, κυρίως, χρησιμοποιείται ως σύστημα σταθεροποίησης αδρανών υλικών, όπως το χαλίκι και το βότσαλο.
>> περισσότερα
Διαχωριστικά HDPE
Διαχωριστικά HDPE
Διαχωριστικά προφίλ υψηλής ποιότητας από HDPE, για κάθε σχεδιαστικό μοτίβο στον κήπο.
>> περισσότερα
Αντιρριζικά Συστήματα ROOT BARRIER
Αντιρριζικά Συστήματα ROOT BARRIER
Εξειδικευμένες λύσεις διαρκείας πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών από ρίζες και ζιζάνια στην αρχιτεκτονική τοπίου.
>> περισσότερα
Συστήματα αγκύρωσης δένδρων
Συστήματα αγκύρωσης δένδρων
Υποδαπέδιο σύστημα αγκύρωσης δένδρων κατάλληλο για ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και στήριξη πολύ μεγάλων δένδρων.
>> περισσότερα
Κομποστοποιητές
Κομποστοποιητές
Η κομποστοποίηση είναι μία φυσική διαδικασία κατά την οποία τα οργανικά απόβλητα (φρούτα, λαχανικά, φύλλα κ.α.) μετατρέπονται, μέσω βιολογικής διαδικασίας και μερικής αποσύνθεσης, σε ένα πλούσιο οργανικό φυσικό μίγμα που λειτουργεί ως εδαφοβελτιωτικό και λίπασμα. Αυτή η ουσία λέγεται κομπόστ ή χούμους ή εδαφοβελτιωτικό. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στον κήπο με τη χρήση ενός κάδου κομποστοποίησης. Η διαδικασία της οικιακής κομποστοποίησης περιλαμβάνει την χρήση ειδικών κάδων ? κομποστοποιητών σε κατοικίες, πολυκατοικίες και μπαλκόνια, στους οποίους τοποθετούνται τα οργανικά υλικά της κουζίνας και μετατρέπονται σε πολύ καλής ποιότητας λίπασμα ? κομπόστ, που μπορεί να διατεθεί στο ίδιο το νοικοκυριό στον κήπο ή τις γλάστρες του κ.α. Τα οργανικά οικιακά απόβλητα αποτελούν περίπου το 40-60% του συνόλου των αποβλήτων που παράγουμε στο σπίτι μας. Από αυτά το 70% περίπου είναι κομποστοποιήσιμα. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας κομποστοποίηση μπορούμε να μειώσουμε το σύνολο των οικιακών αποβλήτων μας κατά 35% περίπου.
>> περισσότερα
Φυσικές λίμνες και εξοπλισμός
Φυσικές λίμνες και εξοπλισμός
Μια φυσική πισίνα (natural swimming pond) είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε το νερό να είναι καθαρό και να μην περιέχει χημικά. Ο σχεδιασμός της μπορεί να διαφέρει από την έννοια της κλασσικής πισίνας με σκληρές γραμμές έως μια απολύτως φυσική συνέχεια του τοπίου με καμπύλους σχηματισμούς. Μπορεί να αποτελεί μια φυσική πισίνα με ή χωρίς φυτά, μια πιο design κατασκευή ώστε να συνδυάζεται με μοντέρνα κτίρια ή μια φυσική λίμνη απόλυτα συνδεδεμένη με το φυσικό τοπίο.
>> περισσότερα
Θερμοκήπια
Θερμοκήπια
Διατίθενται διάφοροι τύποι θερμοκηπίων για κάθε προτίμηση και πολλές χρήσεις. Επιλογή ανάμεσα σε θερμοκήπια Βικτωριανού τύπου, από σκελετό αλουμινίου υψηλής ποιότητας και γυαλί εξαιρετικής αντοχής, ενώ διατίθενται θερμοκήπια πιο απλών κατασκευών από σκελετό αλουμινίου και διάφανα πολυκαρβονικά φύλλα. Ο Βικτωριανός τύπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως χώρος διατήρησης και παραγωγής φυτών είτε σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένους καθιστικούς χώρους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός χώρος εστίασης! Τα απλά θερμοκήπια πολυκαρβονικού φύλλου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παραγωγή λαχανικών ή άλλων αντίστοιχων ειδών.
>> περισσότερα
Πλακίδια διαμόρφωσης δαπέδου
Πλακίδια διαμόρφωσης δαπέδου
Ειδικά πλακίδια εδαφοκάλυψης για διαμόρφωση δαπέδων τα οποία τοποθετούνται πολύ εύκολα και γρήγορα ενώνοντας το ένα πλακίδιο με το άλλο στις προκαθορισμένες υποδοχές. Τοποθετούνται είτε μοναδικά είτε σε σύνολο, ενώ μπορεί να γίνει συνδυασμός διαφορετικών σχεδίων για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Ποικιλία σχεδίων και επιφανειών όπως ξύλο, βότσαλο, γρανίτης, κ.ά.
>> περισσότερα

1  | 

Κατάλογοι προμηθευτών:

PROSPECTUS PONDGARD 1 PROSPECTUS PONDGARD 2 NIDAGRAVEL - Σταθεροποιητής αδρανών υλικών LACOGREEN GEFA

Αντιπροσωπείες:

iso icon iso icon iso icon
A C