english versionENgreek versionΕΛ   

ΑΡΧΙΚΗ>ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΕΡΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΕΡΟΥ

Η διαχείριση νερού, λόγω της Κλιματικής αλλαγής (μείωση των βροχοπτώσεων και αύξηση της θερμοκρασίας), αποτελεί την σημαντικότερη παράμετρο στη Ελλάδα τόσο για την εξασφάλιση της αγροτικής παραγωγής όσο και για την κάλυψη αναγκών οικιακής χρήσης και πόσιμου νερού.

 

 

 

Τα προηγμένα Συστήματα Διαχείρισης Νερού προσφέρουν ευκολία στη διαχείριση του νερού άρδευσης και ύδρευσης, βελτιστοποιώντας στο μέγιστο τη παρακολούθηση και έλεγχο των δικτύων, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και ελαχιστοποιούν τις ανάγκες ελέγχου και επισκευών.

 

Πρόκειται για συστήματα τηλεελέγχου ,τηλεχειρισμού και διαχείρισης υδάτινων πόρων και Η/Μ εγκαταστάσεων.

 

Το εύρος και η σπονδυλωτή σχεδίαση των συστημάτων μπορούν να καλύψουν από ένα οικιακό κήπο, ένα ξενοδοχείο μέχρι αχανείς εκτάσεις οικιστικών ζωνών (πόλεις) ή αγροτικών καλλιεργειών. Η εγκατάσταση τους είναι ιδιαίτερα απλή ακόμα και σε υφιστάμενα αρδευτικά δίκτυα καθώς διακρίνονται για τις μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης και τον ποικίλο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των επιμέρους συσκευών των συστημάτων. Τεχνολογίες όπως RF, WiFi, 3G και πολύκλωνη ή μονοκαλωδιακή σύνδεση μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να προσφέρουν δυνατότητα τηλεδιαχείρισης δικτύων ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα ή απομακρυσμένα σημεία.

 

Η εταιρία μας LANDCO ΕΠΕ, αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει πλήρως τεχνικά συστήματα 2 κορυφαίων εταιριών παραγωγής και σχεδίασης του χώρου της διαχείρισης νερού και αυτοματισμού δικτύων. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας στον Ελληνικό χώρο αλλά και των συνεργατών μας σε παγκόσμια κλίμακα εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη επίλυση κάθε ανάγκης σας, με custom made λύσεις για τις ανάγκες κάθε δικτύου που θα μας ζητηθεί.

 

Τα ονόματα των εταιριών TALGIL - Israel και VYRSA - Spain είναι παγκοσμίως συνώνυμα της καινοτομίας και της αξιοπιστίας στους αυτοματισμούς διαχείρισης νερού.

 

VYR.SA. HYDROPLUS

Το σύστημα HYDROPLUS αποτελεί τον ορισμό της απλότητας και της ευκολίας στο χειρισμό ενώ παράλληλα οι δυνατότητες του είναι τεράστιες και μπορούν να καλύψουν την απομακρυσμένη διαχείριση ενός δικτύου άρδευσης σε μία οικία έως καλλιέργειες εκατοντάδων εκταρίων καθώς και την ενοποίηση αρδευόμενων δημοσίων χώρων πρασίνου. Το πολύ φιλικό προς τη χρήση user interface του συστήματος δεν χρειάζεται ούτε εξειδικευμένες γνώσεις ούτε πολύωρα σεμινάρια εκπαίδευσης. Το cloud-based πρόγραμμα διαχείρισης επιτρέπει τη πρόσβαση κυριολεκτικά από οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω υπολογιστή ή φορητής συσκευής (laptop,tablet,smartphone).

Η σπονδυλωτή του σχεδίαση επιτρέπει την συνεχή επέκταση του χωρίς κανένα πρότερο σχεδιασμό.


Παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο-παρουσίαση και δείτε πόσο απλά και έξυπνα είναι σχεδιασμένο.

 

TALGIL Computing & Control 

Η TALGIL Computing & Control LTD ιδρύθηκε το 1987, με έδρα το Ισραήλ, και αυτή τη στιγμή διαθέτει εγκαταστάσεις σε 80 χώρες, πρόκειτε για μία απο της πρωτοπόρους εταιρίες παγκοσμίως στο κομμάτι των αυτοματισμών δικτύων άρδευσης, ύδρευσης, λίπανσης, φίλτρανσης και ελέγχου δεξαμενών και αντλιοστασίων. Κατά τη μακρόχρονη παρουσία της στην αγορά έχει παράξει λογισμικό για εταιρίες κολοσσούς όπως η NETAFIM.


   H TALGIL διαθέτει πληθώρα συστημάτων τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δώσουν λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη ελέγχου H/M εξοπλισμού χρειαστεί, ενώ μπορεί επίσης να απαντήσει σε οποιαδήποτε custom πρόκληση της ζητηθεί με την ομάδα πολύπειρων προγραμματιστών και μηχανικών που διαθέτει. Τέλος πρόκειτε για την μόνη εταιρία του χώρου που παρέχει 24/7 τεχνική υποστήριξη για να υποστηρίζει τους πελάτες της σε ολόκληρο το κόσμο.

gallery:

                                        

 

 

Για ενημέρωση πάνω στα συστήματα τηλεελέγχου ,τηλεχειρισμού και διαχείρισης υδάτινων πόρων και Η/Μ εγκαταστάσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το τεχνικό μας τμήμα απευθείας στο τηλέφωνο 2102511336. Θα χαρούμε να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

 

iso icon iso icon iso icon
A C