english versionENgreek versionΕΛ   

ΑΡΧΙΚΗ>ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η LANDCOGROUP  εξειδικεύεται στα συστήματα άρδευσης, στον εξοπλισμό παιδικών χαρών, στον εξοπλισμό γηπέδων άθλησης, στα προϊόντα φυτεμένων δωμάτων, στον αστικό εξοπλισμό κ.ά. Αντιπροσωπεύει διεθνείς αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού ενώ έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με Ελληνικά εργοστάσια τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες σε custom made προϊόντα υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 
Οι κατηγορίες προϊόντων καλύπτουν όλο το φάσμα της αρχιτεκτονικής, τοπίου, του αστικού και αγροτικού περιβάλλοντος, και των χώρων αναψυχής.
 
Κατηγορίες προϊόντων:
-   Υλικά άρδευσης - ύδρευσης
-   Εργαλεία και αναλώσιμα κήπου
-   Εξοπλισμός παιδικών χαρών
-   Δάπεδα προστασίας-συνθετικοί χλοοτάπητες
-   Εξοπλισμός γηπέδων άθλησης
-   Προϊόντα φυτεμένων δωμάτων
-   Εξοπλισμός κήπου
-   Αστικός εξοπλισμός
 
Τα στελέχη της Landcogroup με πολυετή εμπειρία μπορούν να σας προτείνουν τη κατάλληλη λύση για κάθε σας έργο. Τα προϊόντα της Landcogroup μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της, έχουν χρησιμοποιηθεί μέσω των συνεργατών της στα πιο σύνθετα και απαιτητικά δημόσια και ιδιωτικά έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, όπως σε αρκετά Ολυμπιακά έργα, σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδιωτικές βίλλες, πάρκα, σύγχρονες αγροτικές εκμεταλλεύσεις, αστικές αναπλάσεις κ.α. Ως εταιρεία παραμένει πάντα σε εγρήγορση και ακολουθεί τις νέες τάσεις και αναζητήσεις της εποχής, ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Αντιπροσωπείες και Συνεργαζόμενοι Εμπορικοί Οίκοι:

Συστήματα άρδευσης και διαχείρισης νερού   
Συστήματα φυτεμένων δωμάτων
Εξοπλισμός παιδικών χαρών
Εξοπλισμός γηπέδων
Εξοπλισμός κήπου
Αστικός εξοπλισμός
iso icon iso icon iso icon
A C