english versionENgreek versionΕΛ   

ΑΡΧΙΚΗ>ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία συμμορφώνεται πάντοτε με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά την Ποιότητα, την Ασφάλεια και την Προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τον περιορισμό των επιπτώσεων που έχουν οι δραστηριότητές της στο περιβάλλον φροντίζει να ενσωματώνει τακτικές προστασίας και διαχείρισης των φυσικών πόρων στα έργα που εκτελεί αλλά και στις εγκαταστάσεις της.

Η προσπάθεια της LANDCOGROUP δεν περιορίζεται στην τήρηση της εθνικής και κοινοτικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αλλά επεκτείνεται στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος (carbon footprint)σε όλα τα επίπεδα.

Η Υγιεινή και Ασφάλεια του προσωπικού αποτελεί συνεχή επιδίωξη της εταιρείας. Με στόχο την εξάλειψη των ατυχημάτων, η εταιρεία επιδιώκει και μεριμνά ώστε να επισημαίνει και να αντιμετωπίζει επικίνδυνες καταστάσεις με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας εργασίας. Στα ειδικά έργα που εκτελεί χρησιμοποιεί ειδικά συστήματα ασφάλειας από πτώση και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και του έργου.

Το πρόγραμμα ποιότητας που εφαρμόζουμε μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με τον πλέον παραγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ακολουθείται συνεχής αξιολόγηση της απόδοσης των συνεργείων και καθημερινοί έλεγχοι στα έργα που εκτελούμε, έτσι ώστε να επιβεβαιώνουμε την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και να παρέχουμε στους πελάτες μας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τα υλικά που εισάγουμε και χρησιμοποιούμε διαθέτουν όλα τα διεθνή standards ασφάλειας και ποιότητας.

iso icon iso icon iso icon
A C