english versionENgreek versionΕΛ   

ΑΡΧΙΚΗ>ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ

ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ

Δάπεδα είτε σε μορφή πλακιδίων είτε με την εφαρμογή χυτών υλικών και ποικιλία σε επιλογή συνθετικού χλοοτάπητα για κάθε χρήση, όπως παιχνίδι, άθληση αλλά και καλλωπιστική χρήση.

Δάπεδα ασφαλείας
Δάπεδα ασφαλείας
Αντικραδασμικά δάπεδα ασφαλείας από καουτσούκ που προστατεύουν τα παιδιά σε περίπτωση πτώσης. Από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, σε διάφορα χρώματα και πάχη, ανάλογα με τις προδιαγραφές και το ύψος πτώσεως.
>> περισσότερα
Συνθετικοί χλοοτάπητες
Συνθετικοί χλοοτάπητες
Ποικιλία τύπων συνθετικού χλοοτάπητα για καλλωπιστική χρήση, παιχνίδι και άθληση.
>> περισσότερα
Αθλητικό ακρυλικό δάπεδο
Αθλητικό ακρυλικό δάπεδο
Έγχρωμη, ακρυλικής βάσης, ελαστική, αυτοεπιπεδούμενη, αντιολισθητική επένδυση γηπέδων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες από άσφαλτο ή βιομηχανικό δάπεδο μετά την εφαρμογή του ειδικού ελαστικού υποστρώματος το οποίο αποτελείται από βελτιωτικά, πυριτικά πρόσθετα και ακρυλικές ρητίνες. 
>> περισσότερα
Δάπεδο PVC αθλητικό
Δάπεδο PVC αθλητικό
Τα αθλητικά δάπεδα PVC είναι σχεδιασμένα για χώρους πολλαπλών χρήσεων, αθλητικών και μη. Με τρία διαφορετικά πάχη μπορεί να ταιριάξει σε κάθε επίπεδο καταπόνησης, δίνοντας παράλληλα την μέγιστη απόδοση συνδυασμένη με επιλεγμένα αθλητικά χαρακτηριστικά όπως την χαμηλή οδόντωση και την προστασία από εγκαύματα λόγω τριβής.
>> περισσότερα

1  | 

iso icon iso icon iso icon
A C