english versionENgreek versionΕΛ   

ΑΡΧΙΚΗ>ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Εξοπλισμός παιδικής χαράς υψηλών προδιαγραφών, 10ετούς εγγύησης, με πολυσύνθετα όργανα και ιδιαίτερες ΧL κατασκευές πολλαπλών δραστηριοτήτων με σκοπό να ικανοποιήσουν τη δραστήρια φύση των παιδιών. Ο εξοπλισμός είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας πρωτογενές πολυαιθυλένιο (HDPE), ειδικής κατασκευής HPL και ανοξείδωτο χάλυβα άριστης ποιότητας, ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με ειδικά πρόσθετα που προφυλάσσουν αποτελεσματικά από απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές, επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και χημικές επιδράσεις.  

Σύνθετα όργανα
Σύνθετα όργανα
Σύνθετα όργανα ιδανικά για παιδιά από 4 μέχρι 10 χρονών. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή.
>> περισσότερα
Θεματικός εξοπλισμός
Θεματικός εξοπλισμός
Θεματικές κατασκευές που εμπλουτίζουν τη φαντασία των παιδιών μέσα από παιχνίδια ρόλων. Οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε πιλότους, καπετάνιους, εξερευνητές, πειρατές κλπ.
>> περισσότερα
Κινούμενος - Παραδοσιακός εξοπλισμός
Κινούμενος - Παραδοσιακός εξοπλισμός
- Ελατήρια - Κούνιες - Τσουλήθρες
>> περισσότερα
7 - 15
7 - 15
Παιδική χαρά γεμάτη προκλήσεις για μεγαλύτερα παιδιά. Διασκεδαστικός και απόλυτα ασφαλής εξοπλισμός, κατάλληλος να ικανοποιήσει την δραστήρια φύση των παιδιών χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Κατασκευές για ηλικίες από 7 έως 15 ετών, που αποτελούν κάτι παραπάνω από μία απλή δομή και διαθέτουν περισσότερες από 50 διαφορετικές δραστηριότητες.
>> περισσότερα
Τρισδιάστατα παιχνίδια από καουτσούκ
Τρισδιάστατα παιχνίδια από καουτσούκ
Τρισδιάτα παιχνίδια από καουτσούκ για παιδότοπους και παιδικές χαρές.
>> περισσότερα

1  | 

Κατάλογοι προμηθευτών:

κατάλογος husson

iso icon iso icon iso icon
A C